Bezoek onze kraam op de Sint Jansmarkt!

logo
Zondag 23 juni a.s. organiseert Star Promotions in samenwerking met Ondernemersvereniging Sprundel de St. Jansmarkt in de St. Janstraat te Sprundel. Deze markt zal plaatsvinden van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om de gezellige en veelzijdige St. Jansmarkt te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen over de ongeveer 120 kramen. Hierbij kunt u denken aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, schoenen en andere lederwaren, woondecoratie, multimedia artikelen, speelgoed, planten en bloemen.

Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de St. Jansmarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals patat frites en snacks, Surinaamse gerechten, Griekse delicatessen, loempia’s, poffertjes, wafels, fruit en ijs. Natuurlijk kunt u ook een glas frisdrank, jus d’orange, kop koffie of thee verkrijgen op de St. Jansmarkt.

Deze St. Jansmarkt is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Op de markt zijn er verschillende attracties geplaatst. Zo kan er een ritje worden gemaakt op een pony en kunnen de kinderen zich vermaken in de draaimolen of bungee jump!

Op de St. Jansmarkt heeft de RegioBank verschillende attracties ter beschikking gesteld. Op de markt is onder andere een springkussen en een wervelwindspel aanwezig!

Noteer zondag 23 juni in uw agenda en kom ook langs bij de kraam van Astrid’s Ateljee op de St. Jansmarkt in Sprundel!
Wij wensen u vooral veel plezier toe!